Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07 1.6 hdi issue (electrical)
#1
Hi all,

I am haveinbg some issues with my van, when the ignition is off there does not appear to be any power in the van, eg. no hazzards, central locking, lights etc. when ignition is on everything works fine.
As far as i know these items are controlled by the BSI unit so I guess this unit does not have any perminant live for some reason.

Does anyone know if there is a fuse maybe in the engine bay that would power this?

Any help would be great as my van will not pass the test without hazzards and horn.
Reply
#2
Try the BSI reset procedure first.

http://www.bba-reman.com/content.aspx?co...ol_failure
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Finally a B9 Haynes Manual
Last Post: Corker
Today 02:38 PM
» Replies: 42
» Views: 2522
Mesh Bulkhead
Last Post: doofer
Today 01:55 PM
» Replies: 1
» Views: 33
Taking along time to heat up/warm the cabin
Last Post: Solent
Today 01:32 PM
» Replies: 1
» Views: 35
Slow starter (diesel)
Last Post: ricc
Today 11:53 AM
» Replies: 15
» Views: 344
2005 Berlingo
Last Post: len glover
Today 10:10 AM
» Replies: 6
» Views: 103
Supermarket Diesel
Last Post: polar
Today 09:28 AM
» Replies: 4
» Views: 60
clunking noise
Last Post: ffrenchie
Today 09:26 AM
» Replies: 5
» Views: 93
BULBS!!
Last Post: Jed Clampit
Yesterday 11:05 PM
» Replies: 17
» Views: 616
TRAILER WANTED
Last Post: Silverberlingo
Yesterday 10:29 PM
» Replies: 4
» Views: 91
longitudinal roof rails
Last Post: Chrisville
Yesterday 10:27 PM
» Replies: 0
» Views: 37

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page