Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.57 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aux drive belt
#1
Rainbow 
Had one come off at the weekend, but it did'nt seem particulaly worn,
but it had shredded, I checked the pulley's in case one had jammed or seized, but all run free, does anybody know of a reason for this to happen ? The car has only done 30000 miles so the belt cannot be any older.
Reply
#2
Would of thought one of the tensioners must of come loose.
Reply
#3
What is the age of the vehicle though as rubber can deteriorate over time
Reply
#4
Can't be over 4 years old as it's a Mk3
Reply
#5
Garage tells me one of the pully's was out of line, Ive no idea why, but they are replacing it.
This is all being done under Gtee so I cant complain.
Looking forward to getting it back now
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Taking along time to heat up/warm the cabin
Last Post: Hora
Today 12:37 PM
» Replies: 0
» Views: 3
Slow starter (diesel)
Last Post: ricc
Today 11:53 AM
» Replies: 15
» Views: 336
Mesh Bulkhead
Last Post: Jelevents
Today 11:37 AM
» Replies: 0
» Views: 13
2005 Berlingo
Last Post: len glover
Today 10:10 AM
» Replies: 6
» Views: 94
Supermarket Diesel
Last Post: polar
Today 09:28 AM
» Replies: 4
» Views: 49
clunking noise
Last Post: ffrenchie
Today 09:26 AM
» Replies: 5
» Views: 85
BULBS!!
Last Post: Jed Clampit
Yesterday 11:05 PM
» Replies: 17
» Views: 602
Finally a B9 Haynes Manual
Last Post: Satellitemark
Yesterday 10:43 PM
» Replies: 39
» Views: 2497
TRAILER WANTED
Last Post: Silverberlingo
Yesterday 10:29 PM
» Replies: 4
» Views: 87
longitudinal roof rails
Last Post: Chrisville
Yesterday 10:27 PM
» Replies: 0
» Views: 30

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page