Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Back wiper common problems
#1
Just wondering if anyone has any knowledge on my back window wiper problem I have tried the fuse it's OK but what to check next there is no sound at the back as if it wash trying to pump water and the arm doesn't move?
Reply
#2
Check the wiring at the rear to see if there is power. It could be the switch if there is no wash or wipe.
So where does this bit go then ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Fuel Guage wrong
Last Post: Solent
Today 07:36 AM
» Replies: 4
» Views: 105
REAR AXCEL
Last Post: polar
Today 06:12 AM
» Replies: 1
» Views: 22
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: GerardKeating
Today 12:27 AM
» Replies: 0
» Views: 16
Gearbox Fluid
Last Post: AlanS
Today 12:18 AM
» Replies: 14
» Views: 346
Longitudinal Roof rails on 2010 model
Last Post: Chrisville
Yesterday 08:42 PM
» Replies: 0
» Views: 35
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 45
Donation
Last Post: terryd999
Yesterday 06:15 PM
» Replies: 2
» Views: 48
Beeping with no error lights!!!
Last Post: sjparky
Yesterday 05:34 PM
» Replies: 11
» Views: 3770
Good Evening to you all.
Last Post: ron
Yesterday 04:33 PM
» Replies: 7
» Views: 214
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: rubberrat
Yesterday 01:30 PM
» Replies: 3
» Views: 217

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page