Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Brakes] no brake lights
#1
hi me agan no brake lights this time repaced bulbs and swich but still no brake lights ?
Reply
#2
have you checked for power with volt meter and test switch continuity .[

cant see both bulbs blowing so id think faulty switch blown fuse first id check switch continuity it might be dud or bad connections .

Reply
#3
quote='wertyu2007' pid='12965' dateline='1322327539']
have you checked for power with volt meter and test switch continuity .[

cant see both bulbs blowing so id think faulty switch blown fuse first id check switch continuity it might be dud or bad connections .


[/quote]
Hi, we had intermittent problems with brake lights, even removed and opened the switch and cleaned the contacts.. this worked only a short while. A new switch was the only answer. They are not too expensive and available on ebay. Certainly cheaper than someone running into your rear end. Good luck.
Paappy
Reply
#4
i had a simular problem but found out the swich needed adjusted as when the peddle was pressed it wasnt activating the switch , just unplugged it wound it in a few turns plug it back in now it works fine dont know if it will help you but thought i would share it with you anyway fella

good luck
Reply
#5

(26-11-2011, 09:31 PM)Jason_mk1multi Wrote:  i had a simular problem but found out the swich needed adjusted as when the peddle was pressed it wasnt activating the switch , just unplugged it wound it in a few turns plug it back in now it works fine dont know if it will help you but thought i would share it with you anyway fella

good luck

will give this a try. neighbour tried switch on his and its working ok, have tried new bulbs and its not them.
there seems to be no 'power' on the connection that the fuses touch?!
strange cos no other problems with any other lights etc... come to think of it the lights behind the air conditioning dials have been flickering for a while
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: ntm1275
Yesterday 11:35 PM
» Replies: 5
» Views: 182
Head Light Bulbs
Last Post: ntm1275
Yesterday 11:31 PM
» Replies: 34
» Views: 1010
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 09:36 PM
» Replies: 3
» Views: 74
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: dumdum
Yesterday 09:25 PM
» Replies: 1
» Views: 54
display fading (MFD B, not bulb related)
Last Post: sks01773
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 42
» Views: 6122
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 02:32 PM
» Replies: 3
» Views: 86
Sop the seatbelt buckle sitting soo low?/aux ste...
Last Post: Trevor
Yesterday 02:13 PM
» Replies: 2
» Views: 51
Removing the rear roof storage bin (mk3 modutop)
Last Post: iscom
Yesterday 01:31 PM
» Replies: 15
» Views: 6747
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: doofer
Yesterday 12:13 PM
» Replies: 4
» Views: 253
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: brajomobil
Yesterday 12:07 PM
» Replies: 1
» Views: 66

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page