Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cruise Control
#1
Hi
Just wondering if I am doing something wrong?

I can understand if the cruise control cuts out if the engine is labouring up hill, but how do I reset it during the same journey?
At the moment I only seem to be able to achieve this by switching the engine off, then on?

Thanks
Kim
Reply
#2
Push in the end of stalk to resume.Also if you hold in either down or up buttons at the back for the cruise control the set speed changes at 5 mph or 10 mph increments. I change / override my set speed quite often on long journeys due to average speed camera zones etc.( lazy me )
[-] The following 1 user says Thank You to taxi for this post:
  • ATL_driver
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: Dennyboy
Today 10:21 AM
» Replies: 2
» Views: 99
After market cruise control
Last Post: cancunia
Today 10:13 AM
» Replies: 7
» Views: 565
TRAILER WANTED
Last Post: ffrenchie
Today 09:28 AM
» Replies: 2
» Views: 41
brake warning light
Last Post: lenoldboy
Today 09:01 AM
» Replies: 0
» Views: 27
touchscreen firmware version
Last Post: manelux
Today 08:46 AM
» Replies: 2
» Views: 291
Newbie
Last Post: Andre
Today 08:29 AM
» Replies: 4
» Views: 57
Highest milage on a mk3
Last Post: Hora
Today 02:54 AM
» Replies: 51
» Views: 11006
Just to say hi
Last Post: polar
Today 02:29 AM
» Replies: 4
» Views: 88
2005 Berlingo
Last Post: polar
Today 02:27 AM
» Replies: 5
» Views: 74
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: andylobb
Yesterday 09:51 PM
» Replies: 14
» Views: 431

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page