Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Engine] Engine is not running smooth
#1
Hi
I have a problem with my engine not running smooth wen the gas paddle is in the posisjon were the motor is running ligth.
What is it thats wrong? Can somone help me?
Reply
#2
Which berlingo? Which engine? Have you had it hooked up to lexia diagnostics or any other fault code reader?
Somedays you're the pigeon, Somedays you're the statue.
Reply
#3
Its a mk1 year.1999 .dw8 engine i think. not taken diagnostics.
Reply
#4
Can it be the solonoid in the pump??
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Taking along time to heat up/warm the cabin
Last Post: jj9
Today 10:57 AM
» Replies: 10
» Views: 193
Next gen berlingo multispace
Last Post: Solent
Today 10:20 AM
» Replies: 16
» Views: 287
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: doofer
Today 10:01 AM
» Replies: 15
» Views: 475
Head Light Bulbs
Last Post: doofer
Today 09:51 AM
» Replies: 37
» Views: 1202
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: brajomobil
Today 08:54 AM
» Replies: 3
» Views: 133
New tablet fitted
Last Post: Andre
Today 08:31 AM
» Replies: 1
» Views: 63
January Picture of the Month Contest
Last Post: Andre
Today 08:22 AM
» Replies: 1
» Views: 127
1.6hdiTurbo Over Boost OBD code P0234
Last Post: berlingo16hdif
Yesterday 11:00 PM
» Replies: 11
» Views: 14479
Supermarket Diesel
Last Post: Silverberlingo
Yesterday 08:26 PM
» Replies: 6
» Views: 156
2005 Berlingo
Last Post: len glover
Yesterday 07:23 PM
» Replies: 7
» Views: 128

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page