Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heater Controls
#1
Shocked 
The heater blower is playing up on my 2005 2.0HDI desire. when turn the fan switch  fully to the left you get full blast on the fan and the same when you turn it fully to the right but nothing in between no slow speeds at all. Anyone point me to what could be causing this before i start replacing everything a bit at a time..thankyou..
Reply
#2
If it only works on full power its usually the blower resistor pack that has failed. It probably looks something like this. http://www.ebay.co.uk/itm/HEATER-BLOWER-...Sw8cNUM-i0
To get at you go up from underneath the glovebox up under the dash. The wiring unclips then the resistor pack unclips or sometimes there is a screw then you take it out.
Have a search on the forum about it there is quite a bit of info.
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply
#3
Cheers Tomcat3 will have a look about
Reply
#4
thinking about it there is a clicking noise coming from the back of the glove box when i operate the switch and i thought it was maybe a relay as thats the sort of noise it was
Reply
#5
It could also look like this http://www.johnandchris.screaming.net/be...blower.htm you need to have a look at what type you have before ordering.
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply
#6
that sounds a bit more promising as it has a relay attached and i do get a relay type clicking from it when operated so its out with the screwdrivers tomorrow then to investigate..oh joy..
Reply
#7
(07-01-2016, 07:21 PM)Tomcat3 Wrote:  It could also look like this http://www.johnandchris.screaming.net/be...blower.htm you need to have a look at what type you have before ordering.

that was the problem many thanks Tomcat3
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: GerardKeating
Today 12:27 AM
» Replies: 0
» Views: 3
Gearbox Fluid
Last Post: AlanS
Today 12:18 AM
» Replies: 14
» Views: 331
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:57 PM
» Replies: 0
» Views: 6
Fuel Guage wrong
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:46 PM
» Replies: 2
» Views: 94
Longitudinal Roof rails on 2010 model
Last Post: Chrisville
Yesterday 08:42 PM
» Replies: 0
» Views: 26
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 39
Donation
Last Post: terryd999
Yesterday 06:15 PM
» Replies: 2
» Views: 39
Beeping with no error lights!!!
Last Post: sjparky
Yesterday 05:34 PM
» Replies: 11
» Views: 3760
Good Evening to you all.
Last Post: ron
Yesterday 04:33 PM
» Replies: 7
» Views: 208
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: rubberrat
Yesterday 01:30 PM
» Replies: 3
» Views: 207

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page