Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lexia PP2000 Help!!
#1
Afternoon all Smile

I am have trouble with Diabox/Lexia/PP2000. I want to activate cruise control on my Berlingo.

Here is the story thus far.

I have a Windows 7 Pro Laptop with Virtual XP running I have installed the software but my laptop wont't see the interface (in XP mode or in normal mode) I'm thinking there is a problem with the driver for the device? The green light comes on but and my laptop says its searching for the driver but thats as far as i get. When i open Diagbox it says please connect a VCI.

Below is what i purchased from ebay... Is this everthing i need?

http://www.ebay.co.uk/itm/181680156638?_...EBIDX%3AIT
http://www.ebay.co.uk/itm/221687777717?_...EBIDX%3AIT

At a loose end with it now, so any help/advice would be greatly appreciated.
Reply
#2
hi.        i can't get my diagbox working after v7.61........getting errors after this update. if any members knows a fix please let us know.    never had problem with updates, until after v7.61                                  cheers
Reply
#3
Just a quick update. My laptop has USB 3 ports, i disabled this feautre in the BIOS and its working now!
[-] The following 1 user says Thank You to 306carter for this post:
  • ddb
Reply
#4
If you got it working you may not need to do the dreaded format and re-loading of windows. This is what need to be done sometimes to get some of this diag software working!
Reply
#5
It seems to be up and working now. Just a problem with identifying my ECU. I was running v7.02 but I've since upgraded to v7.60 so hopefully it will see my ECU.
Reply
#6
(23-03-2015, 09:59 AM)306carter Wrote:  It seems to be up and working now. Just a problem with identifying my ECU. I was running v7.02 but I've since upgraded to v7.60 so hopefully it will see my ECU.

What is your engine ? And what is firmware version of Lexia chip, revision "C" or "B" ?
   
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: GerardKeating
Today 12:27 AM
» Replies: 0
» Views: 5
Gearbox Fluid
Last Post: AlanS
Today 12:18 AM
» Replies: 14
» Views: 335
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:57 PM
» Replies: 0
» Views: 11
Fuel Guage wrong
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:46 PM
» Replies: 2
» Views: 95
Longitudinal Roof rails on 2010 model
Last Post: Chrisville
Yesterday 08:42 PM
» Replies: 0
» Views: 27
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 42
Donation
Last Post: terryd999
Yesterday 06:15 PM
» Replies: 2
» Views: 41
Beeping with no error lights!!!
Last Post: sjparky
Yesterday 05:34 PM
» Replies: 11
» Views: 3761
Good Evening to you all.
Last Post: ron
Yesterday 04:33 PM
» Replies: 7
» Views: 211
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: rubberrat
Yesterday 01:30 PM
» Replies: 3
» Views: 212

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page