Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New member with problem
#1
HI all, I have a berlingo multispace 1.6 xtr 90bhp.Car would not open using the fob so opened it manually.Went to start car and nothing happened would not start it was just dead,nothing in the car will work no radio lights etc.I think the battery is ok have a hoist in the back for wheel chair and theres power going to this. The car is just out of warranty.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: GerardKeating
Today 12:27 AM
» Replies: 0
» Views: 3
Gearbox Fluid
Last Post: AlanS
Today 12:18 AM
» Replies: 14
» Views: 331
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:57 PM
» Replies: 0
» Views: 6
Fuel Guage wrong
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:46 PM
» Replies: 2
» Views: 94
Longitudinal Roof rails on 2010 model
Last Post: Chrisville
Yesterday 08:42 PM
» Replies: 0
» Views: 26
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 39
Donation
Last Post: terryd999
Yesterday 06:15 PM
» Replies: 2
» Views: 39
Beeping with no error lights!!!
Last Post: sjparky
Yesterday 05:34 PM
» Replies: 11
» Views: 3760
Good Evening to you all.
Last Post: ron
Yesterday 04:33 PM
» Replies: 7
» Views: 208
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: rubberrat
Yesterday 01:30 PM
» Replies: 3
» Views: 207

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page