Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stereo fault?
#1
Hello, I have a 63 plate L1 enterprise and all was good till I got a galaxy note 3, and an iPhone 5, I cannot connect neither of them to the blue tooth as it says failure connection and when plugged in usb it charges the phone but won't go onto the music bit to play music yet my iPhone 5 did before?

any help is much appreciated,
Cheers
Reply
#2
mine had problems Aswel, kept freezing and connection, Citroen finally replaced it, a lot have had trouble, something to do with software I was told. Enjoy your fight with them!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: Dennyboy
Today 10:21 AM
» Replies: 2
» Views: 96
After market cruise control
Last Post: cancunia
Today 10:13 AM
» Replies: 7
» Views: 564
TRAILER WANTED
Last Post: ffrenchie
Today 09:28 AM
» Replies: 2
» Views: 40
brake warning light
Last Post: lenoldboy
Today 09:01 AM
» Replies: 0
» Views: 25
touchscreen firmware version
Last Post: manelux
Today 08:46 AM
» Replies: 2
» Views: 291
Newbie
Last Post: Andre
Today 08:29 AM
» Replies: 4
» Views: 57
Highest milage on a mk3
Last Post: Hora
Today 02:54 AM
» Replies: 51
» Views: 11005
Just to say hi
Last Post: polar
Today 02:29 AM
» Replies: 4
» Views: 88
2005 Berlingo
Last Post: polar
Today 02:27 AM
» Replies: 5
» Views: 74
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: andylobb
Yesterday 09:51 PM
» Replies: 14
» Views: 431

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page