Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.29 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Warning Light] Anti-Theft Device problem
#1
Returned home from a 30 minute trip yesterday. Turned off car and took key out of ignition. Returned to car to remove items and as soon as the back passenger door was opened, the lights turned themselves on, the wipers started going and a message appeared to say that there was a problem with the anti-theft system. Pressing the keyfob made no difference. Eventually, it stopped of its own accord after about 5 minutes. I have seen one posting on a forum from someone with the same problem but no answer. Anybody know what has caused this? My Berlingo is a Multispace 1.6HD 2010 model. Many thanks.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Tyre Change...old on front new on back
Last Post: Top drive
Today 07:13 AM
» Replies: 6
» Views: 81
Newbie
Last Post: Jed Clampit
Today 12:23 AM
» Replies: 3
» Views: 57
Finally a B9 Haynes Manual
Last Post: Satellitemark
Yesterday 08:26 PM
» Replies: 33
» Views: 2230
Fuel rail pipe replacement
Last Post: Peter Palmer
Yesterday 08:19 PM
» Replies: 2
» Views: 51
REAR AXCEL
Last Post: Tomcat3
Yesterday 07:31 PM
» Replies: 5
» Views: 139
Berlingo B9 2008 Just Testing The Water
Last Post: nickyboy4
Yesterday 06:34 PM
» Replies: 0
» Views: 39
Starting issues
Last Post: technique1966
Yesterday 06:00 PM
» Replies: 0
» Views: 37
Insurance cost
Last Post: jonny705
Yesterday 05:33 PM
» Replies: 0
» Views: 43
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: Top drive
Yesterday 04:02 PM
» Replies: 11
» Views: 322
Is anyone buying a new car AFTER April 2017?
Last Post: Solent
Yesterday 03:35 PM
» Replies: 1
» Views: 60

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page