Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wipers got jammed
#1
Hi everybody

Have Mk1 2002 Berlingo panelvan. Today wiper blades got jammed. Now I have the following problems:

Wipers only 1 speed on all 3 settings
Window washer don't work
Glow light icon not lit on ignition on.

The engine start and run just fine and fuses seem to be OK. Any ideas ....... anybody?
Reply
#2
Check your fuses?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Lucas mechanic fuel pump - disassembly and timin...
Last Post: yanivh
Today 11:01 AM
» Replies: 0
» Views: 1
Head Light Bulbs
Last Post: Tree
Today 08:38 AM
» Replies: 32
» Views: 864
EGR solenoid
Last Post: silver-slug
Today 08:31 AM
» Replies: 19
» Views: 1410
ABS Modul
Last Post: brajomobil
Today 08:07 AM
» Replies: 2
» Views: 92
Speedo/milometer fault
Last Post: Gixxerguyk8
Today 12:28 AM
» Replies: 15
» Views: 1421
Which wheel nuts?
Last Post: Stu999
Yesterday 11:50 PM
» Replies: 0
» Views: 39
VAN SECURITY
Last Post: ricc
Yesterday 08:29 PM
» Replies: 5
» Views: 161
Clanking Brake Pedal Solved At Last!
Last Post: rickandbev16
Yesterday 06:53 PM
» Replies: 17
» Views: 3420
Good Evening to you all.
Last Post: Tomcat3
Yesterday 05:06 PM
» Replies: 6
» Views: 159
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: polar
Yesterday 05:06 PM
» Replies: 3
» Views: 108

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page