Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
berlingo van started at last
#1
Hi all have just got my van started after 2 months it was the bm32 fuse or something like that but know the eml is on and has been read and the problem being that the ecu is not matched to the pump according to the guy that has had it but he did say that it should not start if that is the case and also it will not clear it just keeps coming back so if anyone has any ideas it would be great cheers:brickwall:
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Taking along time to heat up/warm the cabin
Last Post: Johny555
Yesterday 11:13 PM
» Replies: 6
» Views: 122
New tablet fitted
Last Post: Washeymag
Yesterday 11:11 PM
» Replies: 0
» Views: 22
1.6hdiTurbo Over Boost OBD code P0234
Last Post: berlingo16hdif
Yesterday 11:00 PM
» Replies: 11
» Views: 14438
Supermarket Diesel
Last Post: Silverberlingo
Yesterday 08:26 PM
» Replies: 6
» Views: 129
2005 Berlingo
Last Post: len glover
Yesterday 07:23 PM
» Replies: 7
» Views: 120
Next gen berlingo multispace
Last Post: wildoat
Yesterday 06:24 PM
» Replies: 10
» Views: 229
clunky gear change
Last Post: Hora
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 1
» Views: 49
Tyre Change...old on front new on back
Last Post: ricc
Yesterday 05:15 PM
» Replies: 13
» Views: 267
Mesh Bulkhead
Last Post: Jelevents
Yesterday 03:13 PM
» Replies: 3
» Views: 79
longitudinal roof rails
Last Post: Corker
Yesterday 02:48 PM
» Replies: 1
» Views: 69

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page