Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cable clutch mk 1 berlingo
#1
took my x reg berlingo on a 320 mile round trip about 80 miles in found it near impossible to select first and was forcing in 2nd to move off after doing 200 miles and when I reached my destination I pushed the clutch all the way down then it sprang back and I had a clutch pedal level with the brake again and could easily select all gears

Anyone know what's wrong??
Reply
#2
My first guess would be sticking clutch cable/linkage
Landmark
Ex 1.4 Berlingo Multispace
Reply
#3
its an lpg van runs well on gas. Trying to work out what kinda mpg I'm getting should be saving 40 % of what I get on petrol
Reply
#4
Check the auto adjuster.Confusedalut:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: Dennyboy
Today 10:21 AM
» Replies: 2
» Views: 96
After market cruise control
Last Post: cancunia
Today 10:13 AM
» Replies: 7
» Views: 564
TRAILER WANTED
Last Post: ffrenchie
Today 09:28 AM
» Replies: 2
» Views: 40
brake warning light
Last Post: lenoldboy
Today 09:01 AM
» Replies: 0
» Views: 25
touchscreen firmware version
Last Post: manelux
Today 08:46 AM
» Replies: 2
» Views: 291
Newbie
Last Post: Andre
Today 08:29 AM
» Replies: 4
» Views: 57
Highest milage on a mk3
Last Post: Hora
Today 02:54 AM
» Replies: 51
» Views: 11005
Just to say hi
Last Post: polar
Today 02:29 AM
» Replies: 4
» Views: 88
2005 Berlingo
Last Post: polar
Today 02:27 AM
» Replies: 5
» Views: 74
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: andylobb
Yesterday 09:51 PM
» Replies: 14
» Views: 431

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page