Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
electrical
#1
Hey all, just bought an 03 berlingo last week. I now have a few problems with the electrics. The front and rear side lights don't work along with the reverse light, fog light, the radio sounds like its been sucking on helium and when I turn on the ignition the rear wipers go on for a sec then stop. And yes I've done all the usual bulb and fuse checking, I've even soft booted the BSi but no luck. My guess is its the BSi goen bad but if anyone has any other ideas or tricks I can try, let me know. thanks.
Reply
#2
Possibly the COM2000 unit (wiper/light stalks). I have a similar problem where my wipers have a mind of their own and once on I can´t switch them off.
How much is the fish?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Taking along time to heat up/warm the cabin
Last Post: jj9
Today 10:57 AM
» Replies: 10
» Views: 193
Next gen berlingo multispace
Last Post: Solent
Today 10:20 AM
» Replies: 16
» Views: 305
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: doofer
Today 10:01 AM
» Replies: 15
» Views: 475
Head Light Bulbs
Last Post: doofer
Today 09:51 AM
» Replies: 37
» Views: 1203
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: brajomobil
Today 08:54 AM
» Replies: 3
» Views: 134
New tablet fitted
Last Post: Andre
Today 08:31 AM
» Replies: 1
» Views: 64
January Picture of the Month Contest
Last Post: Andre
Today 08:22 AM
» Replies: 1
» Views: 130
1.6hdiTurbo Over Boost OBD code P0234
Last Post: berlingo16hdif
Yesterday 11:00 PM
» Replies: 11
» Views: 14488
Supermarket Diesel
Last Post: Silverberlingo
Yesterday 08:26 PM
» Replies: 6
» Views: 157
2005 Berlingo
Last Post: len glover
Yesterday 07:23 PM
» Replies: 7
» Views: 128

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page