Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fanbelt 2004 1.9d van
#1
another problem !!!!!! the fan belt was not running flush with the big cog at the top and wearing, i got my mechanic mate over and he said hed change the belt, everytime he starts the engine the belt jumps off?? hes stripped it down and the power steering pump wheel is not aligning with the others apparently, there are 3 bolts holding this pump into the frame, the botton one was snapped off inside, im hoping this is why its not running in line ?? anyhow im now torn between trying to get the bolt removed or buying a new pump and am not entirely sure if this is the actual problem >> <
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: polar
Today 06:09 AM
» Replies: 6
» Views: 204
Head Light Bulbs
Last Post: ntm1275
Yesterday 11:31 PM
» Replies: 34
» Views: 1015
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 09:36 PM
» Replies: 3
» Views: 80
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: dumdum
Yesterday 09:25 PM
» Replies: 1
» Views: 61
display fading (MFD B, not bulb related)
Last Post: sks01773
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 42
» Views: 6138
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 02:32 PM
» Replies: 3
» Views: 88
Sop the seatbelt buckle sitting soo low?/aux ste...
Last Post: Trevor
Yesterday 02:13 PM
» Replies: 2
» Views: 55
Removing the rear roof storage bin (mk3 modutop)
Last Post: iscom
Yesterday 01:31 PM
» Replies: 15
» Views: 6751
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: doofer
Yesterday 12:13 PM
» Replies: 4
» Views: 256
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: brajomobil
Yesterday 12:07 PM
» Replies: 1
» Views: 66

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page