Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 2.88 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
getting cold!!
#1
i have a tidy mk1 berlingo, my fan in the van stopped working on all numbers. also the temp in the van only reaches quarter of the way. can sum1 help me im not looking forward to this winter with no heat!! thanks.

Reply
#2
have you check the usual, water levels/fuses etc.
Reply
#3
i have checked all the fuses, never thought of the water level, will check dat now. i changed d termostat just there, i thought it might be running open full
Reply
#4
the fans do fail, I have replaced mine, got a used one for £45
Somedays you're the pigeon, Somedays you're the statue.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: ntm1275
Yesterday 11:35 PM
» Replies: 5
» Views: 189
Head Light Bulbs
Last Post: ntm1275
Yesterday 11:31 PM
» Replies: 34
» Views: 1014
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 09:36 PM
» Replies: 3
» Views: 78
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: dumdum
Yesterday 09:25 PM
» Replies: 1
» Views: 60
display fading (MFD B, not bulb related)
Last Post: sks01773
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 42
» Views: 6126
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 02:32 PM
» Replies: 3
» Views: 88
Sop the seatbelt buckle sitting soo low?/aux ste...
Last Post: Trevor
Yesterday 02:13 PM
» Replies: 2
» Views: 53
Removing the rear roof storage bin (mk3 modutop)
Last Post: iscom
Yesterday 01:31 PM
» Replies: 15
» Views: 6749
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: doofer
Yesterday 12:13 PM
» Replies: 4
» Views: 254
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: brajomobil
Yesterday 12:07 PM
» Replies: 1
» Views: 66

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page