Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
log in problems
#1
I am having problems logging in.Won't accept my details until 3 or more attempts.I am not remembered either,have to log in every time.
Don't you love me any more?Confusedcratch:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
[-] The following 1 user says Thank You to ron for this post:
  • addo
Reply
#2
Still having to log in most times---why?:brickwall:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Reply
#3
I'd hazard a guess that it's your computer's cookie/privacy settings. Have you tried logging on at another computer?
[-] The following 1 user says Thank You to addo for this post:
  • RolyG
Reply
#4
Thanks Addo,that's a very good idea.Can I borrow yours?:whistle::whistle:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Reply
#5
Just post up your password here and I'll have a crack.
Reply
#6
Mine is doing the same but when I open a section I am logged in and can post but if I go back to the home page it asks me to log in again. Also threads are taking a long time to open
So where does this bit go then ?
Reply
#7
Same as Ron here, as of yesterday. Then this morning I was welcomed as a new user, with a different name, and asked to activate my account from an email - which was nowhere to be found. Have succeeded in getting on and being remembered by using my Firefox History, and going to a page I read before the problem started. Had one of those 'error 500' things yesterday too... possibly connected?
Good luck website team - hope it's not too much of a nasty hassle!

Richard.
Reply
#8
Same here, came up with two different names on two different occasions. Still asking for login, but won't accept password. Go to another random page and it recognises me.
MkIII VTR 1.6hdi Modutop, Climate Pack, 16" Alloys
Reply
#9
Rofl, if anybody is PaulRyan I'm inside your account. You've got 3 messages
http://i.minus.com/ibxdgrr2yJmvWM.png
Reply
#10
had the same problems today as well. And whenever I browsed the Mk2 sub forum I was welcomed as "Polar", and informed that I had 2 unread messages. In fact I have just looked at the top of the page as I am typing this and it says "Welcome back, Solent". Something weird going on. Until I choose to browse a forum section I am only a guest then my own user name appears on most sections.Confusedcratch:Confusedcratch:

Dave.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Good Evening to you all.
Last Post: ron
Today 04:33 PM
» Replies: 7
» Views: 188
radio code
Last Post: my mucker
Today 03:56 PM
» Replies: 0
» Views: 9
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: rubberrat
Today 01:30 PM
» Replies: 3
» Views: 187
Help needed have immobiliser fault and fan probl...
Last Post: Dennyboy
Today 01:02 PM
» Replies: 0
» Views: 27
BerlingoForum.co.uk moving over to BerlingoForum...
Last Post: Andre
Today 11:23 AM
» Replies: 2
» Views: 208
Lucas mechanic fuel pump - disassembly and timin...
Last Post: yanivh
Today 11:01 AM
» Replies: 0
» Views: 30
Head Light Bulbs
Last Post: Tree
Today 08:38 AM
» Replies: 32
» Views: 912
EGR solenoid
Last Post: silver-slug
Today 08:31 AM
» Replies: 19
» Views: 1427
ABS Modul
Last Post: brajomobil
Today 08:07 AM
» Replies: 2
» Views: 117
Speedo/milometer fault
Last Post: Gixxerguyk8
Today 12:28 AM
» Replies: 15
» Views: 1465

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page