Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
not so new user
#1
Hello there, I registered in 2011 when I was looking for some info (I think it was how to reset the service indicator) on my mk.2 Berlingo.
It's a low mileage (30k ish) 56 plate Multispace, with a motorhome conversion (pop-up roof, small sink, cooker, and wardrobe in the back done by a company on the Isle of Wight who I think are now defunct).

The reason for introducing myself now is so I can download some attachments, as my gearchange became 'loose', and then suddenly changed to being tight and hard to change, plus I can't get reverse at all. I'm hoping after some searching here that it's a problem with the gear linkage, rather than the actual gearbox itself - fingers crossed...

Anyway, thanks to all who have posted and contributed here - this forum has already been a very valuable resource to me and the "Blue Bus".

Keith B.
Reply
#2
More thanks - the problem is that one of the 3 gear linkages had fallen off at one end - I managed to put it back on so I could back the bus onto the drive, where I can take a better look and fix it properly. Well worth the time searching and reading the posts in this forum :-)
Reply
#3
Glad it was a cheap problem.:thumbsup:Confusedunny:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
[-] The following 1 user says Thank You to ron for this post:
  • misterbleepy
Reply
#4
Hello Keith welcome to the forum good to have you with us nice to see the forum could help Confusedalut:
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
[-] The following 1 user says Thank You to Jed Clampit for this post:
  • misterbleepy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Fuel Guage wrong
Last Post: Solent
Today 07:36 AM
» Replies: 4
» Views: 113
REAR AXCEL
Last Post: polar
Today 06:12 AM
» Replies: 1
» Views: 30
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: GerardKeating
Today 12:27 AM
» Replies: 0
» Views: 27
Gearbox Fluid
Last Post: AlanS
Today 12:18 AM
» Replies: 14
» Views: 353
Longitudinal Roof rails on 2010 model
Last Post: Chrisville
Yesterday 08:42 PM
» Replies: 0
» Views: 42
radio code
Last Post: Tomcat3
Yesterday 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 48
Donation
Last Post: terryd999
Yesterday 06:15 PM
» Replies: 2
» Views: 53
Beeping with no error lights!!!
Last Post: sjparky
Yesterday 05:34 PM
» Replies: 11
» Views: 3779
Good Evening to you all.
Last Post: ron
Yesterday 04:33 PM
» Replies: 7
» Views: 214
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: rubberrat
Yesterday 01:30 PM
» Replies: 3
» Views: 220

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page