Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem post .jpg
#1
Hi
I have a post saved in 'drafts'. Ive added two jpg attachments and one pdf. They are all uploaded to the site, and i clicked to use them in my post. It shows [attachment xxx] as being inserted. When i go to 'preview' post, only the pdf file is showing. I've tried both methods, ie 'add attachment' and then insert in post, and also ive tried the 'tinypic plugin'. Can somebody please tell me what im doing wrong, or dont jpg files show when previewing a post before posting ?
Thanks
Reply
#2
Hello Berl, try posting the thread and the image should work fine as long as it's been uploaded properly.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here
 [Image: mybbsig.php]

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Head Light Bulbs
Last Post: Tree
Today 08:38 AM
» Replies: 32
» Views: 852
EGR solenoid
Last Post: silver-slug
Today 08:31 AM
» Replies: 19
» Views: 1387
ABS Modul
Last Post: brajomobil
Today 08:07 AM
» Replies: 2
» Views: 83
Speedo/milometer fault
Last Post: Gixxerguyk8
Today 12:28 AM
» Replies: 15
» Views: 1414
Which wheel nuts?
Last Post: Stu999
Yesterday 11:50 PM
» Replies: 0
» Views: 33
VAN SECURITY
Last Post: ricc
Yesterday 08:29 PM
» Replies: 5
» Views: 150
Clanking Brake Pedal Solved At Last!
Last Post: rickandbev16
Yesterday 06:53 PM
» Replies: 17
» Views: 3417
Good Evening to you all.
Last Post: Tomcat3
Yesterday 05:06 PM
» Replies: 6
» Views: 156
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: polar
Yesterday 05:06 PM
» Replies: 3
» Views: 107
Slow starter (diesel)
Last Post: zedhead
Yesterday 10:09 AM
» Replies: 10
» Views: 245

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page