Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
radio
#1
hi there
Just broth my 2004 berlingo 1.9 and there is not sound coming out from the radio, everything locks perfect, just no sound. any ideas guys
thanks


Attached Files
.pdf   IMAG0135.pdf (Size: 370.53 KB / Downloads: 8)
Reply
#2
Hi, if the central display is showing the volume & tone controls etc. I'd make sure the two plugs are in correctly + are the speakers installed in the doors? Confusedcratch:
Have a read of this.
http://www.berlingoforum.co.uk/showthread.php?tid=2119

Confusedalut:
2006 2.0hdi 600 with bench seat.  Cool
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Is anyone buying a new car AFTER April 2017?
Last Post: doofer
Today 03:02 PM
» Replies: 0
» Views: 3
New Berlingo Auto Box - Anyone have one?
Last Post: doofer
Today 02:55 PM
» Replies: 6
» Views: 280
Sop the seatbelt buckle sitting soo low?/aux ste...
Last Post: rickandbev16
Today 02:12 PM
» Replies: 4
» Views: 88
Finally a B9 Haynes Manual
Last Post: rickandbev16
Today 02:04 PM
» Replies: 32
» Views: 2137
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: doofer
Today 12:41 PM
» Replies: 10
» Views: 270
Head Light Bulbs
Last Post: doofer
Today 09:38 AM
» Replies: 35
» Views: 1063
BerlingoForum.co.uk moving over to BerlingoForum...
Last Post: Bob Southey
Today 07:43 AM
» Replies: 3
» Views: 278
REAR AXCEL
Last Post: ajcommercial
Yesterday 09:36 PM
» Replies: 3
» Views: 101
Odd Issues with Rear Door Sensor
Last Post: dumdum
Yesterday 09:25 PM
» Replies: 1
» Views: 79
display fading (MFD B, not bulb related)
Last Post: sks01773
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 42
» Views: 6167

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page