Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fusebox diagram?!
#1
Hi i just purchased a berlingo 2002 600 lx hdi 2.0l. It has several issues:

1. The front offside headlight doesnt light up properly! It wont do full beam and when turned on seems to brighten slowly like it is being turned up by a variable switch, although not to full beam.

2. The radio does not appear to work. I assume this is just a fuse, however have no fuse box diagram nor can find one online!

3. There is a strange knocking from offside front wheel. The suspension arm ball joint has had excessive play on both near and offside - could this cause the wheel bearing to go? There was a new wheel bearing kit in the vehicle when i got it, so presume this is in need of replacement?!

Please help!
Reply
#2
1. check the earth connection to the body for that light , sounds like it needs remaking.

2. Haynes manual is your friend here not got mine to hand , hopefully somebody will let you know which one it is. Could also be a dodgy earth again, loose conection at back of radio , radio that's been replaced and has not ben coded to your van, or the radio has bit the dust , is bereft of life and is pushing up the daises (sorry watching monty python)

3. If the wheel bearing has gone it sounds like a whirring noise from within the car, have the ball joints been sorted? , wheel bearing might have gone you will need to check it for excessive play.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
hello all
Last Post: Art b
Yesterday 10:33 PM
» Replies: 6
» Views: 395
A heads up for anyone with rust
Last Post: ron
Yesterday 08:23 PM
» Replies: 2
» Views: 182
How I remove the side trim panels inside the boo...
Last Post: cancunia
Yesterday 07:06 PM
» Replies: 8
» Views: 4647
under engine cover fabrication and repairs
Last Post: berreke
Yesterday 04:40 PM
» Replies: 4
» Views: 523
Front wipers not working
Last Post: Tomcat3
Yesterday 01:50 PM
» Replies: 2
» Views: 160
Weird fan like noise from engine on 1.6 Blue HDi...
Last Post: kingy1912
Yesterday 01:43 PM
» Replies: 0
» Views: 132
Speed Limiter Throttle Pedal.
Last Post: gazahull
Yesterday 11:49 AM
» Replies: 5
» Views: 1205
Rust!
Last Post: gotoberlin
Yesterday 11:23 AM
» Replies: 5
» Views: 364
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 10:18 AM
» Replies: 770
» Views: 194879
battery drains overnight
Last Post: trilbyhat
20-07-2019 04:08 PM
» Replies: 17
» Views: 4042

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page