Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem post .jpg
#1
Hi
I have a post saved in 'drafts'. Ive added two jpg attachments and one pdf. They are all uploaded to the site, and i clicked to use them in my post. It shows [attachment xxx] as being inserted. When i go to 'preview' post, only the pdf file is showing. I've tried both methods, ie 'add attachment' and then insert in post, and also ive tried the 'tinypic plugin'. Can somebody please tell me what im doing wrong, or dont jpg files show when previewing a post before posting ?
Thanks
Reply
#2
Hello Berl, try posting the thread and the image should work fine as long as it's been uploaded properly.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Engine light on and no rev counter
Last Post: brodfather11
Today 12:07 PM
» Replies: 2
» Views: 220
Berlingo 2013 double din HELP please
Last Post: Tomcat3
Today 06:26 AM
» Replies: 1
» Views: 88
Berlingo camper
Last Post: Oldfella
Today 06:11 AM
» Replies: 3
» Views: 409
Strange Horn Behaviour
Last Post: michaelg
Today 01:37 AM
» Replies: 3
» Views: 413
Suspension
Last Post: dumdum
Yesterday 10:38 PM
» Replies: 2
» Views: 213
DPF
Last Post: dumdum
Yesterday 10:33 PM
» Replies: 7
» Views: 1030
Warm starting problems
Last Post: Kath
Yesterday 10:01 PM
» Replies: 0
» Views: 138
Overheating 1.9D
Last Post: ajcommercial
Yesterday 09:00 PM
» Replies: 2
» Views: 456
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 04:32 PM
» Replies: 726
» Views: 172044
Shelf in rear Berlingo window
Last Post: lakeside
Yesterday 02:32 PM
» Replies: 0
» Views: 193

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page