Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07 1.6 hdi issue (electrical)
#1
Hi all,

I am haveinbg some issues with my van, when the ignition is off there does not appear to be any power in the van, eg. no hazzards, central locking, lights etc. when ignition is on everything works fine.
As far as i know these items are controlled by the BSI unit so I guess this unit does not have any perminant live for some reason.

Does anyone know if there is a fuse maybe in the engine bay that would power this?

Any help would be great as my van will not pass the test without hazzards and horn.
Reply
#2
Try the BSI reset procedure first.

http://www.bba-reman.com/content.aspx?co...ol_failure
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
hello all
Last Post: Art b
Yesterday 10:33 PM
» Replies: 6
» Views: 437
A heads up for anyone with rust
Last Post: ron
Yesterday 08:23 PM
» Replies: 2
» Views: 204
How I remove the side trim panels inside the boo...
Last Post: cancunia
Yesterday 07:06 PM
» Replies: 8
» Views: 4669
under engine cover fabrication and repairs
Last Post: berreke
Yesterday 04:40 PM
» Replies: 4
» Views: 544
Front wipers not working
Last Post: Tomcat3
Yesterday 01:50 PM
» Replies: 2
» Views: 182
Weird fan like noise from engine on 1.6 Blue HDi...
Last Post: kingy1912
Yesterday 01:43 PM
» Replies: 0
» Views: 155
Speed Limiter Throttle Pedal.
Last Post: gazahull
Yesterday 11:49 AM
» Replies: 5
» Views: 1226
Rust!
Last Post: gotoberlin
Yesterday 11:23 AM
» Replies: 5
» Views: 385
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 10:18 AM
» Replies: 770
» Views: 194892
battery drains overnight
Last Post: trilbyhat
20-07-2019 04:08 PM
» Replies: 17
» Views: 4048

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page