Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 2.64 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't go to battery safe mode.
#1
Hi guys!

I have a serious problem, I have a Blaupunkt Mp47, and it's wired with the original cable.
Problem is that, when the car want to go to battery safe mode, the BSI(in the car) give a "click" sound, but's it's "clicking" again, and the consumption is again about 500-600mA.

I noticed, when I disconnect the headunit (pull down the cable) the BSI can go to battery safe mode!

I measured it whit a multimeter.

Please help me!
Can a cable adaptor resolve my problem? Because after I take out the ignition key, the radio turns off about 5 minutes later, and can't turn on again, until I put in ignition.

Sorry for my bad English, and apologize if something is can not be understood.
Thanks,
Andrew from Hungary
Reply
#2
You need to wire the switched live to the live to the electric window switch above the radio and run the permanent live to the battery
Reply
#3
(13-08-2011, 05:53 PM)corkgsxr Wrote:  You need to wire the switched live to the live to the electric window switch above the radio and run the permanent live to the battery

Sorry, but I don't understand what exactly I need to do.
Reply
#4
Disconnect CAN-wire from adapter. May be this will help.
Reply
#5
(15-08-2011, 01:38 PM)pk7478 Wrote:  Disconnect CAN-wire from adapter. May be this will help.

From the BSI? What's cable is it?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 10:49 PM
» Replies: 687
» Views: 151124
One brake light working
Last Post: dumdum
Yesterday 11:36 AM
» Replies: 11
» Views: 946
Rear Hub Nut Size
Last Post: ntm1275
24-03-2019 11:06 PM
» Replies: 4
» Views: 929
Engine noise
Last Post: cancunia
24-03-2019 05:01 PM
» Replies: 31
» Views: 14502
Cruise control (again), yes again, but working (...
Last Post: cancunia
23-03-2019 01:24 PM
» Replies: 101
» Views: 15744
2003 2.0 HDI Poor fuel consumption
Last Post: Trevor
23-03-2019 12:38 PM
» Replies: 34
» Views: 10359
puff of blue-ish smoke on startup
Last Post: Art b
22-03-2019 10:37 PM
» Replies: 12
» Views: 1506
Speedo / Instrument Cluster Removal
Last Post: cancunia
22-03-2019 04:05 PM
» Replies: 2
» Views: 400
airbag stolen - is it a thing
Last Post: rapidyellow
22-03-2019 10:39 AM
» Replies: 3
» Views: 837
EGR valve
Last Post: cancunia
22-03-2019 10:19 AM
» Replies: 1
» Views: 224

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page