fanbelt 2004 1.9d van
#1
another problem !!!!!! the fan belt was not running flush with the big cog at the top and wearing, i got my mechanic mate over and he said hed change the belt, everytime he starts the engine the belt jumps off?? hes stripped it down and the power steering pump wheel is not aligning with the others apparently, there are 3 bolts holding this pump into the frame, the botton one was snapped off inside, im hoping this is why its not running in line ?? anyhow im now torn between trying to get the bolt removed or buying a new pump and am not entirely sure if this is the actual problem >> <
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search








(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Dingo - 05 - 2.0 HDI
Last Post: Grizz
Today 05:42 PM
» Replies: 23
» Views: 2987
post screen blacked out
Last Post: geoff
Today 05:24 PM
» Replies: 49
» Views: 6175
Led Lights
Last Post: tomhick024
Today 04:39 PM
» Replies: 4
» Views: 293
Cold start and low revs issue
Last Post: KenZzx
Today 02:19 PM
» Replies: 3
» Views: 125
I'm getting alloys - but what?
Last Post: doofer
Today 01:55 PM
» Replies: 2
» Views: 91
Insurance advice after crash
Last Post: Gravity
Today 01:26 PM
» Replies: 4
» Views: 534
Berlingo Miltispace XTR (2008)
Last Post: squiddley
Today 10:28 AM
» Replies: 0
» Views: 80
DESPERATE WITH MY BERLINGO DESIRE 2.0 HDI 2004 ...
Last Post: cancunia
Today 07:01 AM
» Replies: 13
» Views: 1588
After filling up with fuel.
Last Post: doofer
Today 06:41 AM
» Replies: 5
» Views: 521
Battery occasionally totally drains overnight
Last Post: waggoner
Yesterday 11:42 PM
» Replies: 9
» Views: 797

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page