Fanbelt / pas pump problem
#1
another problem !!!!!! the fan belt was not running flush with the big cog at the top and wearing, i got my mechanic mate over and he said hed change the belt, everytime he starts the engine the belt jumps off?? hes stripped it down and the power steering pump wheel is not aligning with the others apparently, there are 3 bolts holding this pump into the frame, the botton one was snapped off inside, im hoping this is why its not running in line ?? anyhow im now torn between trying to get the bolt removed or buying a new pump and am not entirely sure if this is the actual problem >> <<?? was wondering if this is common or has anyone else encountered this ??, thanks
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search








(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
2008 Steel Wheels etc for sale
Last Post: silverfox
Today 04:11 AM
» Replies: 0
» Views: 4
I'm getting alloys - but what?
Last Post: doofer
Yesterday 10:36 PM
» Replies: 16
» Views: 763
Post your Ghetto Fabrication / Modifications "Ph...
Last Post: Kokain
Yesterday 09:59 PM
» Replies: 34
» Views: 18862
Wishbone advice.
Last Post: jj9
Yesterday 08:46 PM
» Replies: 4
» Views: 148
DESPERATE WITH MY BERLINGO DESIRE 2.0 HDI 2004 ...
Last Post: polar
Yesterday 07:44 PM
» Replies: 22
» Views: 2646
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 07:37 PM
» Replies: 305
» Views: 30588
Lumpy Steering - What fluid is best?
Last Post: brodfather11
Yesterday 07:27 PM
» Replies: 4
» Views: 198
brake discs
Last Post: jj9
Yesterday 12:48 PM
» Replies: 1
» Views: 197
Insurance advice after crash
Last Post: Gravity
Yesterday 12:42 PM
» Replies: 6
» Views: 904
Fuse for heater blower
Last Post: painter dave
Yesterday 10:37 AM
» Replies: 1
» Views: 358

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page