Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drivers side window not working
#1
Hi all having a slight issue with the drivers side window not working I have eliminated the following

1. Checked Fuse
2. swapped over switches passenger side still works
3. Removed Regulator and plugged into passenger side it worked
4. Removed Passenger side Regulator plugged into drivers side no power
5. tested voltage to wiring loom it has power when switch is pressed


after looking around google it could be a BSI fault and requires a reset I have tried that and still no joy

any help would be much appreciated
Reply
#2
(28-02-2016, 04:59 PM)dcm23251981 Wrote:  Hi all having a slight issue with the drivers side window not working I have eliminated the following

1. Checked Fuse
2. swapped over switches passenger side still works
3. Removed Regulator and plugged into passenger side it worked
4. Removed Passenger side Regulator plugged into drivers side no power
5. tested voltage to wiring loom it has power when switch is pressed


after looking around google it could be a BSI fault and requires a reset I have tried that and still no joy

any help would be much appreciated

Feed 12v from battery to the window motor. Maybe you have 12v on the wires but there is not enough amperes.

Best regards,
brajomobil
Reply
#3
More likely a broken wire where loom goes though from "A" post to door. Constant movement due to door opening and closing fatigues the wiring.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Major investment time.
Last Post: geoff
Today 12:18 AM
» Replies: 1
» Views: 153
Front suspension top mounts
Last Post: hawaiianblue
Yesterday 09:04 PM
» Replies: 15
» Views: 13611
Well, I’ve bit the bullet....
Last Post: Tree
Yesterday 07:53 PM
» Replies: 2
» Views: 194
Do you get DPF problems?
Last Post: fobos8
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 9
» Views: 757
1.6 Hdi 'Missfire' under load (and a clonk)
Last Post: GraemeT
Yesterday 06:57 PM
» Replies: 10
» Views: 789
Newbee
Last Post: Art b
Yesterday 05:57 PM
» Replies: 2
» Views: 180
Heater/blower replacement
Last Post: rayisbliss5
Yesterday 02:15 PM
» Replies: 3
» Views: 441
Desmontar puerta lateral
Last Post: javi
Yesterday 10:55 AM
» Replies: 3
» Views: 348
Valves DW8
Last Post: geoff
Yesterday 10:32 AM
» Replies: 16
» Views: 1209
Collected Berlingo today
Last Post: jj9
Yesterday 09:48 AM
» Replies: 5
» Views: 620

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page