getting cold!!
#1
i have a tidy mk1 berlingo, my fan in the van stopped working on all numbers. also the temp in the van only reaches quarter of the way. can sum1 help me im not looking forward to this winter with no heat!! thanks.

Reply
#2
have you check the usual, water levels/fuses etc.
Reply
#3
i have checked all the fuses, never thought of the water level, will check dat now. i changed d termostat just there, i thought it might be running open full
Reply
#4
the fans do fail, I have replaced mine, got a used one for £45
Somedays you're the pigeon, Somedays you're the statue.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search








(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
I'm getting alloys - but what?
Last Post: jj9
Today 10:04 PM
» Replies: 5
» Views: 241
Led Lights
Last Post: doofer
Today 08:39 PM
» Replies: 8
» Views: 537
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Today 04:34 PM
» Replies: 303
» Views: 28916
Dingo - 05 - 2.0 HDI
Last Post: cancunia
Today 02:31 PM
» Replies: 25
» Views: 3601
DESPERATE WITH MY BERLINGO DESIRE 2.0 HDI 2004 ...
Last Post: cancunia
Today 07:14 AM
» Replies: 15
» Views: 2035
After filling up with fuel.
Last Post: doofer
Yesterday 08:50 PM
» Replies: 7
» Views: 774
Insurance advice after crash
Last Post: doofer
Yesterday 07:56 PM
» Replies: 5
» Views: 738
Cold start and low revs issue
Last Post: KenZzx
Yesterday 07:44 PM
» Replies: 5
» Views: 331
post screen blacked out
Last Post: geoff
Yesterday 05:24 PM
» Replies: 49
» Views: 6924
Berlingo Miltispace XTR (2008)
Last Post: squiddley
Yesterday 10:28 AM
» Replies: 0
» Views: 195

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page