Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hello all!! help please!!
#1
So its a 2001 hdi peugeot partner which is basically a berlingo, but..... i unplugged the instument cluster on sat to run wires for bluetooth mic. But i stupidly did it out disconnecting the battery, now all the instruments still work but the lcd milage and clock display is blank!!! Help!!!
Reply
#2
Are the fuses ok? . I think the clock is fused but could be any fuse , check them all.
Reply
#3
Thanks for reply, yup all fuses ok so far Sad
Reply
#4
Try a BSI reset first just google BSI reset for info
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Will not start after defect battery...
Last Post: jesoda
Yesterday 09:57 PM
» Replies: 0
» Views: 59
Factory Bluetooth visual identification
Last Post: Trevor
Yesterday 09:24 PM
» Replies: 6
» Views: 383
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 08:23 PM
» Replies: 486
» Views: 80799
Berlingo over reving when changing gear
Last Post: ron
Yesterday 07:28 PM
» Replies: 6
» Views: 617
" Free " MOT at Halfords!
Last Post: Oi69
Yesterday 05:11 PM
» Replies: 10
» Views: 1495
2004 gearbox removal difficulty...
Last Post: Art b
Yesterday 08:53 AM
» Replies: 12
» Views: 1675
Berlingo WAV
Last Post: KeithPet
22-10-2018 09:30 PM
» Replies: 2
» Views: 496
Newbie - hello
Last Post: Portugeezer
22-10-2018 09:29 PM
» Replies: 3
» Views: 754
Under seat storage trays
Last Post: hawaiianblue
22-10-2018 08:29 PM
» Replies: 1
» Views: 663
Vacuum oil change & magnetic sump plug
Last Post: brodfather11
22-10-2018 06:48 PM
» Replies: 9
» Views: 1009

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page