Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Betty berlingo
#1
Hi I have a berlingo go van which I insulated and built a bed in for me and my dogs she is called Betty lol . I use it for travelling around the lakes etc.
I bought my 63 plate berlingo van in January this year from a main Dealer  with 14000 miles on it and was informed it was being serviced . It now has 18000 miles on it and the turbo actuator has caused the engine light to come on. Why would this happen on such a low mileage vehicle and is there anything I should ask themwhen I take it in on Monday to been done.
Reply
#2
Hello Lisa and welcome to the forum. Please post some pix of the van when you get a chance. I'd like to see what you built in.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP.  Persamos green.

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Corrosion on a B9?
Last Post: jj9
Today 09:18 PM
» Replies: 3
» Views: 83
Cranks won't start no smoke
Last Post: brodfather11
Today 09:05 PM
» Replies: 1
» Views: 46
I love my Berlingo
Last Post: Zweli
Today 07:57 PM
» Replies: 3
» Views: 419
Oil on top of engine
Last Post: Gravity
Today 05:16 PM
» Replies: 7
» Views: 430
timing belt failure
Last Post: Tree
Today 02:25 PM
» Replies: 9
» Views: 947
Berlingo electrical woes
Last Post: Eddie78
Today 11:07 AM
» Replies: 12
» Views: 1193
Mirrorlink Update May Be On The Way!
Last Post: lingolady
Today 08:51 AM
» Replies: 23
» Views: 11957
Not a Berlingo but its the same Chassis....
Last Post: Tree
Yesterday 03:36 PM
» Replies: 1
» Views: 570
2007 Peugeot Partner Escapade 1.6Hdi
Last Post: cancunia
Yesterday 02:35 PM
» Replies: 2
» Views: 259
New engine old pump
Last Post: polar
Yesterday 02:29 PM
» Replies: 6
» Views: 719

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page