Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
glow plug relay
#1
I have recently encountered the following problem on my berlingo van, 1.9 1999.I came to start it one morning and found there was no constant orange light on the dash when i turned the ignition on, just a blip then it went out, it turned over, but refused to start, i posted the problem on the forum, and was told it could be the glow plug relay.
Having replaced this with a second hand part, the van started, and ran, on 3-4 occasions, but on saturday night, i came to start the vehicle, and no orange light again, and same refusal to start, could the relay have burnt out? any further suggestions from anyone famiiiar with the problem would be a great help.
Reply
#2
Try a new relay,not second hand one,that could be on its way out,
Reply
#3
will do as you suggest, thank you for feedback
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Brian the berli...
Last Post: Art b
Today 09:01 PM
» Replies: 2
» Views: 296
[HOW TO] Change bulbs on Multi-function Display ...
Last Post: Siontrack
Today 07:17 PM
» Replies: 57
» Views: 64512
Uploading PDF files
Last Post: Tree
Today 06:47 PM
» Replies: 2
» Views: 72
Window regulator
Last Post: jj9
Today 04:27 PM
» Replies: 5
» Views: 359
Berlingo camper for sale (poptop)
Last Post: 48pop
Today 03:58 PM
» Replies: 1
» Views: 99
[Solved] Yet another suspension noise thread [dr...
Last Post: GraemeT
Today 02:21 PM
» Replies: 8
» Views: 787
Not emissions
Last Post: V6BOY
Today 02:10 PM
» Replies: 3
» Views: 175
New owner
Last Post: 3rensho
Today 12:54 PM
» Replies: 1
» Views: 138
Car wanted
Last Post: geoff
Today 10:32 AM
» Replies: 5
» Views: 792
Headlight adjuster issue
Last Post: Tomcat3
Today 07:05 AM
» Replies: 1
» Views: 206

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page