Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Engine] Not getting gas
#1
Hello everyone,
I was driving the van today I put the lpg on and the van stopped after 10 or 15 seconds it's as if it's not  getting the gas. When I got back home I checked the coolent and it's fine after that am beat I need help
Steviez
Reply
#2
LPG solenoid working ?? voltage check first then crack a pipe and sniff the gas ... hmmm yum !
Reply
#3
I would suspect it would stop sooner as in straight away if it's not getting gas.
Did it run rough before it cut out? Could be an injector problem.
Reply
#4
Hi all,
And thanks for all the answers I got it sorted, went back to the gas man he said when they where putting in the towbar the valve wasn't turned on again.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Eberspacher or similar
Last Post: David Edwards
Yesterday 01:10 PM
» Replies: 13
» Views: 2819
Overheat and antipollution?
Last Post: mikeB
Yesterday 11:39 AM
» Replies: 26
» Views: 6375
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
14-02-2019 10:04 PM
» Replies: 651
» Views: 135395
clutch pedal
Last Post: gissa
14-02-2019 12:43 PM
» Replies: 8
» Views: 1782
Engine noise
Last Post: cancunia
13-02-2019 12:40 PM
» Replies: 16
» Views: 3044
Valves DW8
Last Post: Arbe
13-02-2019 11:11 AM
» Replies: 51
» Views: 10497
throttle cable - where to get a good one.
Last Post: Arbe
12-02-2019 05:35 PM
» Replies: 9
» Views: 2674
2003 2.0 HDI Poor fuel consumption
Last Post: ffrenchie
12-02-2019 04:23 PM
» Replies: 31
» Views: 7918
New Berlingo Anyone????
Last Post: Tree
11-02-2019 11:13 AM
» Replies: 13
» Views: 4415
adblue fuel consumption
Last Post: ron
10-02-2019 08:59 PM
» Replies: 8
» Views: 1412

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page