Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
media info not displaying
#1
hi, my dads just got a moto g4 play and connected it to the bluetooth, everything works as expected except when playing music from the phone the track info doesn't show, it worked with his previous phones, the sound comes through the speakers but the track info  doesn't display on the screen it just displays moto g4 play
Thanks

Paul Ryan
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Brian the berli...
Last Post: Art b
Today 09:01 PM
» Replies: 2
» Views: 296
[HOW TO] Change bulbs on Multi-function Display ...
Last Post: Siontrack
Today 07:17 PM
» Replies: 57
» Views: 64512
Uploading PDF files
Last Post: Tree
Today 06:47 PM
» Replies: 2
» Views: 72
Window regulator
Last Post: jj9
Today 04:27 PM
» Replies: 5
» Views: 359
Berlingo camper for sale (poptop)
Last Post: 48pop
Today 03:58 PM
» Replies: 1
» Views: 99
[Solved] Yet another suspension noise thread [dr...
Last Post: GraemeT
Today 02:21 PM
» Replies: 8
» Views: 787
Not emissions
Last Post: V6BOY
Today 02:10 PM
» Replies: 3
» Views: 175
New owner
Last Post: 3rensho
Today 12:54 PM
» Replies: 1
» Views: 138
Car wanted
Last Post: geoff
Today 10:32 AM
» Replies: 5
» Views: 792
Headlight adjuster issue
Last Post: Tomcat3
Today 07:05 AM
» Replies: 1
» Views: 206

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page