Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Engine lost power
Hi all, I'm new here so sorry if I've posted in the wrong place or whatnot.

I have a beringo multi space, petrol (Think it's 2006) and today it did something strange...

I was gaining speed in 5th gear and I felt a jolt accompanied with a beep from the dash. No lights came on but the revs went all funny and I wasn't gaining any speed but just staying at 50mph.

I had to slow down at the roundabout and it just wouldn't accelerate out of it, it just remained at the speed I was at. I crawled to a stop, turned off the engine and started it up again and it has been fine since.

I feel a loss of trust in the car and would just appreciate if someone could shed some light as to what happened.

Sounds like it threw a code and went into limp home mode,

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
You have to register before you can post on our site.



(Advanced Search)

Latest Threads
Remote key fob nightmare
Last Post: Gravity
Today 09:26 PM
» Replies: 4
» Views: 70
rear bumper capping
Last Post: patrickelvin
Today 09:06 PM
» Replies: 0
» Views: 16
Last Post: Tpeti
Today 08:22 PM
» Replies: 6
» Views: 97
electric connectors
Last Post: doofer
Today 07:48 PM
» Replies: 1
» Views: 50
2018 Berlingo Radio Won't Switch Off.
Last Post: Motability_Berlingo
Today 06:43 PM
» Replies: 3
» Views: 84
Berlingo steelies or alloys
Last Post: gotoberlin
Today 05:45 PM
» Replies: 0
» Views: 25
What Reg Berlingo do you own?
Last Post: DaveBromley
Today 09:59 AM
» Replies: 119
» Views: 72804
Berlingo starting issues in the cold weather
Last Post: DaveBromley
Today 09:57 AM
» Replies: 0
» Views: 44
Windscreen replacement
Last Post: Cuthbert
Today 09:30 AM
» Replies: 5
» Views: 237
B9 Camper Build with Step by Step Photos
Last Post: Gravity
Today 07:47 AM
» Replies: 29
» Views: 2858

Recent Visitors
Locations of visitors to this page