Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My car doesnt start after changuing battery
#1
Today I changed the battery of my berlingo 2007 but now it doesnt start at all, someone told me that it could be that it got locked but I dont know, please help

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Reply
#2
Hola pepinorios and welcome. When you say it doesn't start could you be more specific? Do you mean it doesn't turn over at all or the engine turns over but doesn't fire. Try a BSI reset. You'll fine the procedure on the here on the forum.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP.  Persamos green.

Reply
#3
It doesnt turn over at all, it happened exactly after i placed the other battery


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Reply
#4
I tried the bsi reset but is the same Sad

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Reply
#5
Is the replacement battery good? Check connections to battery, earth, starter. Can the car be jump started?
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP.  Persamos green.

Reply
#6
Hello and welcome

Does the battery have the connectors in the same place ie the positive and negative terminals in the same position

Have the new battery tested

Charge up the old battery and put it back on

Borrow another battery
Reply
#7
If is placed downhill it does start and the battery replacement was done good

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Reply
#8
(08-02-2017, 07:49 AM)geoff Wrote:  Hello and welcome

Does the battery have the connectors in the same place ie the positive and negative terminals in the same position

Have the new battery tested

Charge up the old battery and put it back on

Borrow another battery
I placed the old battery but is the same, I dont know if I made the bsi reset well Sad


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Reply
#9
Why did you change the battery ?

Definitely try a BSI reset again as it is quick and free.
Reply
#10
It was to charge the other one(big mistake) but it didnt start up so I decided to put it back and at that moment it never turned over the engine

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Winter tyres c/w steel wheels
Last Post: StuBeeDoo
Today 02:40 PM
» Replies: 1
» Views: 410
CAT/DPF removal - can it be pulled out upwards?
Last Post: GraemeT
Today 02:10 PM
» Replies: 0
» Views: 11
Six weeks in...New Berlingo van.
Last Post: Tree
Today 12:34 PM
» Replies: 2
» Views: 90
New Berlingo owners - are they any good?
Last Post: Tree
Today 12:33 PM
» Replies: 9
» Views: 990
Amdro Boot Jump with for Sale
Last Post: Ginny
Today 11:48 AM
» Replies: 0
» Views: 45
Bad throw out bearing at idle?
Last Post: ArozNick
Today 10:40 AM
» Replies: 2
» Views: 360
1.6 Blue HDi 100 Engine appear to be burning oil
Last Post: jj9
Today 09:46 AM
» Replies: 13
» Views: 1161
2018 Berlingo Radio Won't Switch Off.
Last Post: Alan22
Today 09:38 AM
» Replies: 9
» Views: 5308
P0234 code fault
Last Post: Higgsy
Today 07:39 AM
» Replies: 2
» Views: 258
2010 1.6L HDI berlingo SOMETIMES wont start
Last Post: Tomcat3
Today 06:44 AM
» Replies: 7
» Views: 467

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page