Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rear wiper electrics
#1
Had a Berlingo - loved it, then had a Xantia - hated it; now back to a Berlingo. When I bought it the rear wiper is stuck half way. Disconnected and checked voltages on the 3-wire connector and seem to have yellow/green earth, yellow(522) with 10 volts, Grey(520) with no voltage. These readings are the same whether the wiper is switched on or not. So, do I remove the wiper motor and replace it or should I be looking at a cable fault? Fuses seem to be ok as far as I can guess which is which. Any advice would be gratefully received (except, maybe, sell it and buy a Xantia)
Married to BandanaLady.co.uk
Reply
#2
Connect 12v from external battery directly to wiper motor to rule out
motor faulty. On my blingo rear wiper motor is connected over relay.

Best regards,
brajomobil
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
This is going to sound stupid
Last Post: gotoberlin
Today 01:06 PM
» Replies: 2
» Views: 30
Timing belt changing tips for 2.0 hdi
Last Post: geoff
Today 01:01 PM
» Replies: 6
» Views: 445
Towing weight
Last Post: martinbrown1223
Today 11:36 AM
» Replies: 11
» Views: 1921
under engine cover fabrication and repairs
Last Post: saskak
Today 09:54 AM
» Replies: 1
» Views: 101
Speed Limiter Throttle Pedal.
Last Post: cancunia
Today 09:31 AM
» Replies: 4
» Views: 827
MK1 tail gate inside cover removel
Last Post: Little boy blue
Today 07:25 AM
» Replies: 3
» Views: 435
Radio code
Last Post: Tomcat3
Today 06:46 AM
» Replies: 4
» Views: 850
How easy is removing the gear knob?
Last Post: ffrenchie
Today 06:34 AM
» Replies: 1
» Views: 188
Another air con problem
Last Post: jj9
Yesterday 10:16 PM
» Replies: 10
» Views: 1389
FRIGHTENING NOISES
Last Post: THE BADGE
Yesterday 02:51 PM
» Replies: 5
» Views: 667

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page