Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazzrds Flashing...
#1
Hi Guys

Newbie to the forum, I purchased a 2013 Van this, all seemed well,then the battery went in the fob i lock it now with two turns to the right, but, when i open her, the hazzards flash constantly, even when in the ignition, start the engine, still flashing.....am i doing something wrong, or is there a routine i should be following??

Thanks in advance

Darren
Reply
#2
Hi,
Put a new battery in your fob, it's obviously the alarm not working properly because not getting correct signal,
best of luck, & welcome to B F.

Smile
Mk1, 1.9D, Admiral Blue, 51 Plate.
Reply
#3
Thanks mate
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
HDI 1.6 110 Engine - High Mileage?
Last Post: hawaiianblue
Today 12:19 AM
» Replies: 25
» Views: 12636
B9 tuning update
Last Post: dumdum
Yesterday 10:37 PM
» Replies: 1
» Views: 429
Lesure battery charging
Last Post: dumdum
Yesterday 10:04 PM
» Replies: 8
» Views: 1081
What has gone off since joining the Forum
Last Post: dumdum
Yesterday 09:05 PM
» Replies: 6
» Views: 1015
Abs problem
Last Post: dumdum
Yesterday 08:54 PM
» Replies: 8
» Views: 1474
all weather tyres?
Last Post: dumdum
Yesterday 08:48 PM
» Replies: 10
» Views: 701
Steering wheel?
Last Post: dumdum
Yesterday 07:40 PM
» Replies: 4
» Views: 783
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 07:27 PM
» Replies: 563
» Views: 106289
Brake Pipe & Unions
Last Post: hawaiianblue
Yesterday 07:25 PM
» Replies: 3
» Views: 572
Custom PIDs for Torque App, 1.6HDi
Last Post: saskak
Yesterday 07:20 PM
» Replies: 0
» Views: 123

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page