Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Engine] LPG berlingo
#1
Hello,
I am new to the forum and my 1.4i petrol bivalent has stopped running on the LPG system.
I know that the gas tank is full and I have got the front lambda sensor changed.When the engine reached operating temperature it switched on and worked for 30 minutes,then cut off and wouldn't switch over again.
I have bought the rear lambda sensor and replace that to see if this will cure the problem.
Any one have more advice on these systems?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Alternative way of using a diesel heater.
Last Post: MrDrizz
Today 10:16 PM
» Replies: 3
» Views: 306
Stereo replacement
Last Post: hawaiianblue
Today 09:41 PM
» Replies: 3
» Views: 417
LED headlight bulbs
Last Post: hawaiianblue
Today 09:39 PM
» Replies: 9
» Views: 736
1.6 Hdi 'Missfire' under load (and a clonk)
Last Post: GraemeT
Today 09:29 PM
» Replies: 29
» Views: 3652
DRIVERS CHAIR
Last Post: Wyvern
Today 07:09 PM
» Replies: 1
» Views: 97
1.9 diesel not starting
Last Post: Rossco155
Today 05:40 PM
» Replies: 7
» Views: 829
New Member
Last Post: Art b
Today 12:54 PM
» Replies: 3
» Views: 273
What Reg Berlingo do you own?
Last Post: Tree
Today 12:37 PM
» Replies: 126
» Views: 82650
lowering a multispace xtr
Last Post: northroadycles
Today 11:30 AM
» Replies: 2
» Views: 560
Hello from Manchester
Last Post: northroadycles
Today 11:29 AM
» Replies: 10
» Views: 1165

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page