Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CPU usage 100% whilst on this forum ?
#11
Same for me but when going through JJ9's setup it brought the CPU down to 5% or less
Previous Berlingo: 2015 1.6 L1850 90ps In Artic Steel inc Look Pack and Lighting Pack.

Current Berlingo: K9 2018 Driver M 100ps in Platinum Grey with Safety Pack
Reply
#12
The replies from admin seem to be a bit sparse, you would think they would be straight onto this if the forum has been hacked with this software!

The smilies don't work when the javascript is turned off :-#


.
My vehicle .... 2006 (m59) Berlingo Multispace Desire - 1.6 HDI 92 
Reply
#13
Buy a Macbook!!! :-)
Reply
#14
(03-10-2017, 05:32 PM)pompeylewis Wrote:  Buy a Macbook!!! :-)

You obviously didn't take the time to read the thread or you would have seen this...

(03-10-2017, 02:53 PM)saskak Wrote:  I get the same thing, but in a slightly different way. If I am logged in I get 100% CPU usage, fans blast full on. I am with Mac OS X, mac book pro, firefox browser, but it is the same with safari. ..

.
My vehicle .... 2006 (m59) Berlingo Multispace Desire - 1.6 HDI 92 
Reply
#15
(03-10-2017, 05:57 PM)jj9 Wrote:  
(03-10-2017, 05:32 PM)pompeylewis Wrote:  Buy a Macbook!!! :-)

You obviously didn't take the time to read the thread or you would have seen this...

(03-10-2017, 02:53 PM)saskak Wrote:  I get the same thing, but in a slightly different way. If I am logged in I get 100% CPU usage, fans blast full on. I am with Mac OS X, mac book pro, firefox browser, but it is the same with safari. ..

.

JJ im using a macbook and i noticed my battery pack getting hot when using this forum and you were spot on 99% cpu usage on here only.

Followed your advice (its not quite correct with my macbook) but close enough for me to follow. Removed this forum from javascript and my cpu usage is now way down and my battery does not get hot anymore.

TOP MAN JJ
Reply
#16
Has anyone heard back from Andre about this yet?
If not it may be worth messaging Angela about it as she is his deputy

We don't want the system hacked as it was about 3 years ago
--------------------------------------------------------------

2012 Iron Grey XTR 110 with lots of bits and bobs.
Reply
#17
(04-10-2017, 04:28 AM)polar Wrote:  JJ im using a macbook and i noticed my battery pack getting hot when using this forum and you were spot on 99% cpu usage on here only.

Followed your advice (its not quite correct with my macbook) but close enough for me to follow. Removed this forum from javascript and my cpu usage is now way down and my battery does not get hot anymore.

TOP MAN JJ

It was 3rensho and MarkT who gave the advice, I just wrote down how I did it to help anyone who didn't know. Smile

.
My vehicle .... 2006 (m59) Berlingo Multispace Desire - 1.6 HDI 92 
[-] The following 1 user says Thank You to jj9 for this post:
  • polar
Reply
#18
(04-10-2017, 09:58 AM)Trevor Wrote:  Has anyone heard back from Andre about this yet?
If not it may be worth messaging Angela about it as she is his deputy

We don't want the system hacked as it was about 3 years ago

Don't think there's been any reply from Andre, if there was you would think there would have been a communication on this thread.

Yeah, if you want drop Angela a message about it.


.
My vehicle .... 2006 (m59) Berlingo Multispace Desire - 1.6 HDI 92 
Reply
#19
(04-10-2017, 01:04 PM)jj9 Wrote:  
(04-10-2017, 09:58 AM)Trevor Wrote:  Has anyone heard back from Andre about this yet?
If not it may be worth messaging Angela about it as she is his deputy

We don't want the system hacked as it was about 3 years ago

Don't think there's been any reply from Andre, if there was you would think there would have been a communication on this thread.

Yeah, if you want drop Angela a message about it.


.

Andre replied to my e-mail to say thank you for letting him know. I suspect they will have a look at what the problem is.

Cheers,
saskak
smile, you are alive!
[-] The following 1 user says Thank You to saskak for this post:
  • jj9
Reply
#20
Thanks for letting us know.

Hopefully something will be done about it soon so we can get back to normal.

.
My vehicle .... 2006 (m59) Berlingo Multispace Desire - 1.6 HDI 92 
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Another Adblue question
Last Post: Daveyboy999
Today 12:55 PM
» Replies: 14
» Views: 2593
Newb
Last Post: Zion
Today 11:48 AM
» Replies: 3
» Views: 373
Full instructions for fitting cruise control on ...
Last Post: Zion
Today 11:37 AM
» Replies: 1
» Views: 75
Berlingo Multispace 1.8i 2000 Disabled Ramp Camp...
Last Post: Trevor
Today 08:48 AM
» Replies: 1
» Views: 211
M59 roof bars/rack - flap on roof mounting point...
Last Post: charliesimpson
Today 08:10 AM
» Replies: 4
» Views: 251
3 years 7 months
Last Post: Gadgetman
Today 07:32 AM
» Replies: 2
» Views: 221
Diagbox user near Rochdale
Last Post: Zion
Today 06:17 AM
» Replies: 37
» Views: 6059
PO183 Fault
Last Post: Zion
Yesterday 06:28 PM
» Replies: 4
» Views: 285
radio smeg , engine error
Last Post: rastosel
Yesterday 05:49 PM
» Replies: 0
» Views: 164
Low Turbo Boost (still)
Last Post: Soarer
Yesterday 01:06 PM
» Replies: 17
» Views: 1248

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page