post screen blacked out
#41
(29-03-2018, 08:47 AM)3rensho Wrote:  That worked for me Mark.  Thanks for that.  Will check on my other browsers now.

Works on FF now too.  Won't change it back - why tempt fate

Sorted now thanks !
Reply
#42
(02-04-2018, 08:25 AM)ffrenchie Wrote:  All back to normal here thanks.

(02-04-2018, 08:34 PM)doofer Wrote:  Mine was black until I did the User CP workaround, just now.  So I think it's still broken for anyone who hasn't messed with the options.

I'm back on the default and it is back to normal for everyone now.
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
Reply
#43
So what has happened to the page slider / scroll bar at the RHS of the screen I cannot see it on my laptop ????

Why do I have to log in every time I use the site ??? I've not altered any settings and there is no issue on other web sites.

Replies from Admin welcomed.
[-] The following 1 user says Thank You to geoff for this post:
  • ron
Reply
#44
(23-04-2018, 05:38 AM)geoff Wrote:  So what has happened to the page slider / scroll bar at the RHS of the screen I cannot see it on my laptop ????

  Why do I have to log in every time I use the site ???   I've not altered any settings and there is no issue on other web sites.

      Replies from Admin welcomed.

Not admin but as above, open user CP and under your profile open Edit Options. Under Other Options on the right change from Oseax Style to Berlingo Responsive -1.01 and update options then go back to the forum. These things just happen sometimes, even other websites break occasionally.
So where does this bit go then ?
[-] The following 2 users say Thank You to ffrenchie for this post:
  • geoff, jj9
Reply
#45
Cheers for the workaround will try it.
Reply
#46
Brilliant thank you !
Reply
#47
Thanks, now have my slider bar back!
Reply
#48
Having had my slider reappear yippee I now need to sort the log in issue.

Does everyone else have to log in each time or is it just me or another setting to alter what with these Forum updates ?
Reply
#49
(Yesterday, 05:03 PM)geoff Wrote:  Having had my slider reappear yippee I now need to sort the log in issue.

Does everyone else have to log in each time or is it just me or another setting to alter what with these Forum updates ?

Log In stays fine for me on Slimjet (Chrome).
[-] The following 1 user says Thank You to cancunia for this post:
  • geoff
Reply
#50
I'm on Chrome too - laptop W10.

My other Forums stay logged in so not a local issue I suspect, thanks for the reply.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search








(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
After filling up with fuel.
Last Post: doofer
Yesterday 08:50 PM
» Replies: 7
» Views: 634
Insurance advice after crash
Last Post: doofer
Yesterday 07:56 PM
» Replies: 5
» Views: 633
DESPERATE WITH MY BERLINGO DESIRE 2.0 HDI 2004 ...
Last Post: Rui Peters
Yesterday 07:45 PM
» Replies: 14
» Views: 1765
Cold start and low revs issue
Last Post: KenZzx
Yesterday 07:44 PM
» Replies: 5
» Views: 219
Led Lights
Last Post: doofer
Yesterday 06:54 PM
» Replies: 5
» Views: 381
Dingo - 05 - 2.0 HDI
Last Post: Grizz
Yesterday 05:42 PM
» Replies: 23
» Views: 3200
post screen blacked out
Last Post: geoff
Yesterday 05:24 PM
» Replies: 49
» Views: 6518
I'm getting alloys - but what?
Last Post: doofer
Yesterday 01:55 PM
» Replies: 2
» Views: 177
Berlingo Miltispace XTR (2008)
Last Post: squiddley
Yesterday 10:28 AM
» Replies: 0
» Views: 168
Battery occasionally totally drains overnight
Last Post: waggoner
23-04-2018 11:42 PM
» Replies: 9
» Views: 858

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page