Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new here
#1
hi there new to this forum I have a 2004 forte in silver had a few probs when I bought it so far I have flushed cooling system and changed oil sorted radiator fan prob and had a quick look at the brakes still to do change brake shoes and pads and fix odometer as its not working found fault code p1351 but will look closer at that when the rest is complete all help gratefully received and will do my best to help others
Reply
#2
Hello marksue and welcome to the forum.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP.  Persamos green.

Reply
#3
Hello, dear friend very welcome to this forum I am also new here and I am about to buy a car.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Engine noise
Last Post: 1961ed1961
Today 02:35 PM
» Replies: 28
» Views: 12644
Cruise control (again), yes again, but working (...
Last Post: cancunia
Today 01:24 PM
» Replies: 101
» Views: 15216
2003 2.0 HDI Poor fuel consumption
Last Post: Trevor
Today 12:38 PM
» Replies: 34
» Views: 9821
puff of blue-ish smoke on startup
Last Post: Art b
Yesterday 10:37 PM
» Replies: 12
» Views: 1335
Speedo / Instrument Cluster Removal
Last Post: cancunia
Yesterday 04:05 PM
» Replies: 2
» Views: 314
airbag stolen - is it a thing
Last Post: rapidyellow
Yesterday 10:39 AM
» Replies: 3
» Views: 746
EGR valve
Last Post: cancunia
Yesterday 10:19 AM
» Replies: 1
» Views: 177
Twitter or Facebook @BerlingoForum
Last Post: saskak
Yesterday 09:49 AM
» Replies: 45
» Views: 11641
Cruise control - phone a friend?
Last Post: cancunia
Yesterday 08:26 AM
» Replies: 1
» Views: 314
Rear Hub Nut Size
Last Post: MadDog
Yesterday 08:26 AM
» Replies: 3
» Views: 632

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page