Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berlingo dw8 cooling fan not working
#11
At least its all sorted buddy, glad you got there in the end!
(06-08-2018, 11:18 AM)Mighty Wrote:  Both high and low speed is now working. The broken relay made the high speed not work and the broken resistor made the low speed not work. Wish i knew that before I bled the coolant serveral times and bought a new fan ?

Thanks for the help Smile

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
2006 Citroen Berlingo Enterprise 600D
420k+ on the clocks and still chugging away   Big Grin
Reply
#12
can we get some diagrams or pics on how to test the relay's etc?
my fan comes on like a tornado when the temp gets to the red zone, but no slow fan before hand.
cheers
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
1.6 Hdi 'Missfire' under load (and a clonk)
Last Post: GraemeT
Today 06:57 PM
» Replies: 10
» Views: 542
Newbee
Last Post: Art b
Today 05:57 PM
» Replies: 2
» Views: 56
Do you get DPF problems?
Last Post: Dengieken
Today 05:07 PM
» Replies: 8
» Views: 614
Heater/blower replacement
Last Post: rayisbliss5
Today 02:15 PM
» Replies: 3
» Views: 330
Desmontar puerta lateral
Last Post: javi
Today 10:55 AM
» Replies: 3
» Views: 273
Valves DW8
Last Post: geoff
Today 10:32 AM
» Replies: 16
» Views: 1096
Collected Berlingo today
Last Post: jj9
Today 09:48 AM
» Replies: 5
» Views: 559
New Berlingo Van
Last Post: Goldenboy
Today 09:32 AM
» Replies: 5
» Views: 395
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Today 08:48 AM
» Replies: 523
» Views: 91595
Workshop/Service manuals
Last Post: cancunia
Today 08:27 AM
» Replies: 2
» Views: 337

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page