Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evaporator temperature sensor
#1
Photo 
    Hi
As any one had problems with the evaporator temperature sensor. Basically air con blowing hot Ive had the air con recharged tried everything air con gas showing no leaks pulled the
evaporator temperature sensor out multitested for ohm's showing no reading. If i bridged the plug what would happen don't want to mess things up any further. The air con is manual type.
Regards for any replies
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
New in a Berlingo that need a new injection pump...
Last Post: swedish
Today 10:52 AM
» Replies: 5
» Views: 433
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: geoff
Today 07:39 AM
» Replies: 468
» Views: 77327
Eberspacher or similar
Last Post: hawaiianblue
Today 01:20 AM
» Replies: 8
» Views: 1542
injectors wjy 1.9d
Last Post: jj9
Yesterday 11:13 PM
» Replies: 4
» Views: 357
New windscreen
Last Post: Hardnut
Yesterday 08:49 PM
» Replies: 3
» Views: 259
ABS Light
Last Post: bazstivy
Yesterday 08:38 PM
» Replies: 19
» Views: 2182
EML light on - No Fault Code
Last Post: TONX
Yesterday 06:31 PM
» Replies: 8
» Views: 1668
2008 1.6 hdi lack of power ?
Last Post: GraemeT
Yesterday 06:05 PM
» Replies: 19
» Views: 1505
Adding Keys with Lexia
Last Post: cancunia
Yesterday 03:45 PM
» Replies: 9
» Views: 656
Starter motor replacement
Last Post: frank
Yesterday 03:39 PM
» Replies: 7
» Views: 670

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page