Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Click from Solenoid
#1
There is no click from the solenoid.I removed it from the pump but am not sure how to test it...there are three wires..please help
WYJ 
2003
1.9


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
There are quite a few posts on here and elsewhere about replacing that solenoid with one that does not need the immobiliser. I suggest that's your best option as the original solenoid may actually need the immobiliser to work properly.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Big miles on an auto!??
Last Post: aliamges
Today 03:40 PM
» Replies: 16
» Views: 534
2018 Berlingo....
Last Post: Tree
Today 01:46 PM
» Replies: 12
» Views: 2260
Clutch thrust bearing noise
Last Post: jj9
Today 01:00 PM
» Replies: 3
» Views: 108
Berlingo WAV
Last Post: 3rensho
Today 11:58 AM
» Replies: 1
» Views: 98
Parts identification help please!!
Last Post: Mankee
Today 10:41 AM
» Replies: 3
» Views: 335
2004 gearbox removal difficulty...
Last Post: Mankee
Today 10:40 AM
» Replies: 8
» Views: 948
" Free " MOT at Halfords!
Last Post: cancunia
Today 07:27 AM
» Replies: 6
» Views: 978
Vacuum oil change & magnetic sump plug
Last Post: hawaiianblue
Today 06:58 AM
» Replies: 8
» Views: 723
How did the Berlingo get it's name ?
Last Post: hawaiianblue
Today 06:56 AM
» Replies: 12
» Views: 1586
Hello!
Last Post: 3rensho
Today 02:38 AM
» Replies: 2
» Views: 284

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page