Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Click from Solenoid
#1
There is no click from the solenoid.I removed it from the pump but am not sure how to test it...there are three wires..please help
WYJ 
2003
1.9


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
There are quite a few posts on here and elsewhere about replacing that solenoid with one that does not need the immobiliser. I suggest that's your best option as the original solenoid may actually need the immobiliser to work properly.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
tensioner pulley
Last Post: RJBingham
Yesterday 07:18 PM
» Replies: 19
» Views: 2794
Eberspacher or similar
Last Post: David Edwards
15-02-2019 01:10 PM
» Replies: 13
» Views: 3357
Overheat and antipollution?
Last Post: mikeB
15-02-2019 11:39 AM
» Replies: 26
» Views: 6469
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
14-02-2019 10:04 PM
» Replies: 651
» Views: 135726
clutch pedal
Last Post: gissa
14-02-2019 12:43 PM
» Replies: 8
» Views: 1819
Engine noise
Last Post: cancunia
13-02-2019 12:40 PM
» Replies: 16
» Views: 3088
Valves DW8
Last Post: Arbe
13-02-2019 11:11 AM
» Replies: 51
» Views: 10554
throttle cable - where to get a good one.
Last Post: Arbe
12-02-2019 05:35 PM
» Replies: 9
» Views: 2705
2003 2.0 HDI Poor fuel consumption
Last Post: ffrenchie
12-02-2019 04:23 PM
» Replies: 31
» Views: 8007
New Berlingo Anyone????
Last Post: Tree
11-02-2019 11:13 AM
» Replies: 13
» Views: 4468

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page