Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Brakes] no brake lights
#1
hi me agan no brake lights this time repaced bulbs and swich but still no brake lights ?
Reply
#2
have you checked for power with volt meter and test switch continuity .[

cant see both bulbs blowing so id think faulty switch blown fuse first id check switch continuity it might be dud or bad connections .

Reply
#3
quote='wertyu2007' pid='12965' dateline='1322327539']
have you checked for power with volt meter and test switch continuity .[

cant see both bulbs blowing so id think faulty switch blown fuse first id check switch continuity it might be dud or bad connections .


[/quote]
Hi, we had intermittent problems with brake lights, even removed and opened the switch and cleaned the contacts.. this worked only a short while. A new switch was the only answer. They are not too expensive and available on ebay. Certainly cheaper than someone running into your rear end. Good luck.
Paappy
Reply
#4
i had a simular problem but found out the swich needed adjusted as when the peddle was pressed it wasnt activating the switch , just unplugged it wound it in a few turns plug it back in now it works fine dont know if it will help you but thought i would share it with you anyway fella

good luck
Reply
#5

(26-11-2011, 09:31 PM)Jason_mk1multi Wrote:  i had a simular problem but found out the swich needed adjusted as when the peddle was pressed it wasnt activating the switch , just unplugged it wound it in a few turns plug it back in now it works fine dont know if it will help you but thought i would share it with you anyway fella

good luck

will give this a try. neighbour tried switch on his and its working ok, have tried new bulbs and its not them.
there seems to be no 'power' on the connection that the fuses touch?!
strange cos no other problems with any other lights etc... come to think of it the lights behind the air conditioning dials have been flickering for a while
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Hello and thanks for having me
Last Post: ekstrakherbal
Today 10:35 PM
» Replies: 4
» Views: 389
New kid on the block
Last Post: ekstrakherbal
Today 10:34 PM
» Replies: 3
» Views: 341
1.6 hdi turbo
Last Post: Fred’s adventure van
Today 08:50 PM
» Replies: 9
» Views: 3902
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Today 07:48 PM
» Replies: 384
» Views: 54299
1.6 hdi lumpy cold start - SOLVED!
Last Post: Zion
Today 07:44 PM
» Replies: 92
» Views: 14295
Rebuilt the suspension - clunks and groans!
Last Post: GraemeT
Today 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 172
Knocking noise over bumps
Last Post: GraemeT
Today 07:08 PM
» Replies: 5
» Views: 666
Heavy steering feel 2.0 HDi 2005
Last Post: big_chris88
Today 05:34 PM
» Replies: 2
» Views: 309
Cambelt?
Last Post: geoff
Today 03:11 PM
» Replies: 4
» Views: 606
B9 Camper Build with Step by Step Photos
Last Post: MrDrizz
Today 12:28 PM
» Replies: 54
» Views: 13258

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page