Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lighting Stalk Problem
#1
Hi, My 61 plate Berlingo Plus is great, but over the last two nights, when I select main beam by pulling back my lighting stalk, first, there was a delay of a second or two when the headlights went out before the main beam came in (!), and then after a few times, the main beam refused to come on at all, leaving no headlight beam on at all!!! When I pull back the stalk again (thankfully) dipped beam returns straight away...

This is obviously a dangerous situation, any ideas please?
Reply
#2
Sounds like a comms unit fault they wear out on higher mileage vehicles. Just do a serch for comms unit on the forum and ebay.
Reply
#3
Thanks polar - gives me a place to start...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Unorthodox methods
Last Post: Peter Palmer
Today 10:00 AM
» Replies: 4
» Views: 263
Front wipers not working
Last Post: ffrenchie
Today 06:46 AM
» Replies: 4
» Views: 481
Weird fan like noise from engine on 1.6 Blue HDi...
Last Post: kingy1912
Yesterday 09:26 PM
» Replies: 2
» Views: 425
Suspension knock
Last Post: labeline
Yesterday 08:46 PM
» Replies: 2
» Views: 247
Towing weight
Last Post: Trevor
Yesterday 06:36 PM
» Replies: 14
» Views: 2959
Another air con problem
Last Post: Peter Palmer
Yesterday 03:05 PM
» Replies: 11
» Views: 2056
Not another Aircon thread
Last Post: Peter Palmer
Yesterday 02:54 PM
» Replies: 2
» Views: 199
random hesitation (increasing frequency) and ESP...
Last Post: Bootlebarth
Yesterday 11:17 AM
» Replies: 0
» Views: 222
battery drains overnight
Last Post: Art b
Yesterday 11:06 AM
» Replies: 20
» Views: 4658
hello all
Last Post: Gadgetman
Yesterday 05:36 AM
» Replies: 7
» Views: 768

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page