Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adblue issues
#1
Hello all,

Also I had a leaking adblue hose between the tank and the injector.
I have replaced the hose and now the fault P20F6 is gone however the orange trianagle is still on.
I checked with the odbc and no fault in the car only 6 controls are not ready.
CAT, HCAT, AIR, O2S,HRT and EGR.
The car drives but no power at all.
Can this be of air in the hose and will be solved after some miles or is it more serious than that.
Or is it the wrong hose?
Does anyone knows or seen this before?

Marcel
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Hello new member and warning light issues.
Last Post: Jamespworth
Today 08:44 PM
» Replies: 3
» Views: 295
How I installed an oil catch can in the 1.6HDi
Last Post: Tree
Today 08:38 PM
» Replies: 2
» Views: 444
Witter PG46C Towbar 2008 on
Last Post: Jakejjt
Today 08:28 PM
» Replies: 0
» Views: 10
Steel wheels wanted
Last Post: Jakejjt
Today 08:10 PM
» Replies: 3
» Views: 475
Can i get away with 205/70r15
Last Post: SantubearSex
Today 07:37 PM
» Replies: 7
» Views: 1068
Driver door lock problem help!!
Last Post: SantubearSex
Today 07:36 PM
» Replies: 1
» Views: 57
Eco-mode behaviour . . . .
Last Post: SantubearSex
Today 07:35 PM
» Replies: 6
» Views: 375
Reimo Vertic cabin tailgate tent
Last Post: BerlingoAndy
Today 07:14 PM
» Replies: 10
» Views: 721
Pioneer double din
Last Post: dumdum
Today 07:11 PM
» Replies: 0
» Views: 32
Berlingo 2.0Hdi 2003 multi wont rev past 2000RPM
Last Post: peterbol
Today 02:16 PM
» Replies: 4
» Views: 467

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page