Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adblue issues
#1
Hello all,

Also I had a leaking adblue hose between the tank and the injector.
I have replaced the hose and now the fault P20F6 is gone however the orange trianagle is still on.
I checked with the odbc and no fault in the car only 6 controls are not ready.
CAT, HCAT, AIR, O2S,HRT and EGR.
The car drives but no power at all.
Can this be of air in the hose and will be solved after some miles or is it more serious than that.
Or is it the wrong hose?
Does anyone knows or seen this before?

Marcel
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
power supply for dashcam
Last Post: mickrochip
Today 11:56 AM
» Replies: 4
» Views: 475
fault codes
Last Post: mickrochip
Today 11:50 AM
» Replies: 1
» Views: 19
Hello everybody
Last Post: geoff
Today 11:10 AM
» Replies: 1
» Views: 62
Cost for B9 Cambelt? Does it need also need wate...
Last Post: old son
Today 05:20 AM
» Replies: 6
» Views: 686
DPF Issue or Fault Elsewhere??
Last Post: Luis Rosa
Today 05:05 AM
» Replies: 26
» Views: 7001
Well, I’ve bit the bullet....
Last Post: pablorejado
Today 03:34 AM
» Replies: 5
» Views: 1173
Eberspacher or similar
Last Post: bikey
Yesterday 09:58 PM
» Replies: 20
» Views: 7929
Change My Berlingo ????
Last Post: ron
Yesterday 09:36 PM
» Replies: 9
» Views: 1556
M59 or B9
Last Post: ron
Yesterday 09:32 PM
» Replies: 3
» Views: 528
alloy wheels
Last Post: drc200
Yesterday 08:10 PM
» Replies: 1
» Views: 400

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page